Acest amestec a tratat 45.000 de persoane bolnave de cancer!

Rudolf Breuss a fost un medic austriac care a realizat o dieta de 42 de zile conceputa pentru a distruge celulele canceroase in curs de dezvoltare. Intregul regim a fost bazat pe sucuri din legume.

Dupa multi ani de studiu si cercetare, medicul Rudolf Breuss a conceput aceasta dieta care a fost incercata de 45.000 de bolnavi de cancer, care au marturisit ca regimul i-a ajutat sa se simta mai bine, iar procesul bolii a fost incetinit.

Tratamentul Breuss impotriva Cancerului le sugereaza pacientilor sa elimine din alimentatia lor orice aliment solid timp de 42 de zile. Breuss Cancer Cure sugereaza pacientii dont sa manance orice alimente solide, timp de 42 de zile. In schimb, sa consume multe legume, insa toate stoarse, facute pasta, suc sau supa.

O portie trebuie sa contina:

  • o sfecla 
  • un morcov
  • telina
  • o jumatate de cartof
  • o ridiche

Toate aceste legume trebuie pisate sau bagate la blender pana cand se va forma o pasta.

 

Cum functioneaza dieta?

Potivit declaratiilor medicului Breuss, nu doar ca supravietuiesc cu ajutorul proteinelor si a alimentelor solide, ci chiar se inmultesc cu ajutorul lor. Dieta doctorului a fost realzata pentru a elimina celulele canceroase datorita legumelor. Ingredientele au fost atent alese pentru beneficiile pe care le aduc organismului uman.