Cura Johanna BRANDT cu struguri inchis colorati (Negrii, Violet, Rosii ) – tratament cancer ETAPA IV

Strugurii colorati (rosii, violet, negrii, orice soi numai nu albi) (cu tot cu pielea lor și semințe),  sunt cunoscuti pentru a distruge celulele canceroase. Aceste tipuri de struguri contin substante nutritive pentru a ucide microbii din interiorul celulelor de  cancer(acestea redevenind celule sanatoase) dar sunt si alcalini – opresc raspandirea cancerului.

Detoxifica organismul( in special ficatul ).

Strugurii intens colorati (negri, violet, rosii) conțin foarte mulți nutrienți ucigasi majori de canceri: Acid elagic, catesine, quercetin, proantocianidine oligomerice (OPC) sau oligomeri procyanidolic (PCO), numit inițial: Pycnogenol (in semințe), resveratrol (culorarea pielii din struguri roșii), pterostilbene, seleniu, licopen, luteina, laetrile (amigdalină sau Vitamina B17) (in semințe), beta-caroten, acid cafeic și / sau acid ferulic (împreună ucide celulele canceroase), acid galic, vitamina C si multi antioxidanti si nutrienti (vitamine precum E-grasimi omega, minerale, enzime, etc)!

Un arsenal incredibil! Aproximativ 15 agenti anticancerigeni DEMONSTRATI de studii stiintifice (click aici pentru a consulta baza de date cu studii stiintifice referitoare la fiecare dintre anticancerigenii mentionati anterior ), cu fiecare cu importanta in tratarea cancerului .

In plus, strugurii sunt in marea lor parte un glucid, si celulele canceroase intercepteaza glucoza (cu ajutorul invelisului proteic specific acestora) si au nevoie de15-17 ori mai multa decat celulele normale pentru a supravietui (cititi cauzele cancerului)  .

Iata de ce suplimente extract precum resveratrol nu vor egala in eficienta alimentul integral- sturgurele inchis colorat (ar trebui un extract de15 X15 ori mai concentrat; in plus, cu banii cheltuiti pe achizitionarea uni flacon resveratrol achizitionati zeci de kg de struguri chiar si cand nu e sezon, alegerea ramane totusi a dvs.)

Tratament dezvoltat de Johanna Brandt, care a fost o femeie imigrant din Africa de Sud în America. Ea a petrecut multi ani cu experimente cu post și diete înainte de a găsi leacul ei de struguri.

In anii 1920, a avut rata de vindecare de 100% din cazuri (multe cancere colorectale).

Multe lucruri s-au schimbat din 1920 (au aparut chimioterapia si tehnologia nucleara), dar si multe s-au invatat.

Acest tratament a fost dezvoltat două decenii înainte de dezvoltarea de chimioterapie.

Nu ar fi recomandabil să urmati ce s-a scris in cartea din 1920 fără a lua în considerare ce s-a învățat și ce sa schimbat.

 

EVALUARE TRATAMENT

Un tratament superb, foarte eficient (a vindecat multe cancere terminale- etapa IV  individual (toate, in 1920 dar ATENTIE, in 1920, NU exista nici chimioterapie, nici radioterpie, cu rolul acestora destructiv).

Poate fi combinat cu majoritatea tratamentelor alternative, insa fara alte alimente!!!

O altă opțiune pentru acest tratament este a folosi cura de struguri Brandt ca „dieta de cancer” combinata cu celelalte tratamente extrem de puternice pentru pacientii cu cancer avansat.

În timp ce cura de struguri Brandt de azi poate fi cu siguranță supraalimentata în eficacitate prin adăugarea de tratamente noi, mulți oameni vor folosi acest tratament, deoarece acestea nu își pot permite financiar pentru a adăuga tratamente noi. Este bine si atat, insa cei care își pot permite să adauge alte tratamenete la cura de struguri Brandt ce poate deveni chiar mai eficienta împotriva cancerului.

Există mai multe recomandari de combinari descrise, unele foarte ieftine.

Acest tratament este practic „gratuit”, deoarece, ca si dieta de cancer, strugurii înlocuiesc alimentele consumate in mod obijnuit.

 

ATENTIE! Strugurii ( la fel ca orice aliment din orice alta dieta anticancer) trebuie să fie fara pesticide (personal recomand sa ii spalati si clatiti intr-un vas cu apa curata, nu la jet, pentru a va asigura ca apa a ajuns pe toata suprafata), deoarece pacientul va mânca struguri extrem de multi.

NU toți oamenii pot trăi numai cu struguri rosii, violet sau negri pentru câteva săptămâni. Insa si ei pot include acest tratament alaturi de tratamentele pe care le pot suporta. Desi nu este la fel de eficient daca se includ si alte alimente in alimentatie, nu strica daca se bea in loc de sucuri de legume, fiind mult mai puternic anticancerigen!!

NU este recomandat acest tratament pentru cancer ritm rapid de creștere (ex.: cancerul pancreatic).

De asemenea, NU este recomandat acest tratament pentru orice tip de cancer la creier–(o alternativa mult mai buna fiind data in carte).

Diabeticii întotdeauna să monitorizeze foarte atent insulina.  Adaugarea de scortisoara si turmeric in terciul de struguri – actioneaza ca substitut pentru insulina, incetineste absorbtia zaharului in sange si are si proprietati anticancerigene! (Există un remediu nou pentru diabetul de tip 2, care durează numai câteva săptămâni-il voi posta pe site sau trimite prin email celor ce vor solicita). In plus, strugurii contin vitamina K, cantitati ridicate de vitamina K nu sunt niciodata un lucru bun si scortisoara este antagonist al vitaminei K, deci ajuta si in acest sens.

Dacă aveți cancer osos, acesta nu este cel mai bun tratament, dar poate fi folosit ca „dieta de cancer.”

 

TRATAMENT SI DOZAJ

Dieta originală presupune 12 de ore de „post” cu apa în fiecare zi (de obicei noaptea), urmat de 12 de ore, unde veti consuma NUMAI struguri (și / sau suc de struguri) colorati intens (nu albi).

Consumul este răspândit peste 12 de ore, nu doar la ora mesei. Consumati treptat pe parcursul mai multor ore, nu doar in două sau trei rafale scurte.

Cura dureaza cateva sapatamani (in jur de 6).

Numai struguri. NICI UN ALT ALIMENT si NU: fumat, alcool, cafea, zahar, paine. NIMIC.

Nu există alimente sau băuturi care sunt permise a fi adăugate, cu exceptia spirulina+chlorella ( pentru toti aminoacizii – ca organismul sa poata suporta tratamentul mai usor).

Un om pe nume Fred Wortman conceput o versiune modificată a cura de struguri Brandt, care a permis ca o persoană să mănânce ce au vrut timp de 8 ore pe zi.

Multi pacienti cu cancer ce au incercat tratamentul Fred Wortman au spus ca NU FUNCTIONEAZA!

Există două tipuri de „posturi”, în fiecare zi în acest regim alimentar  Johanna Brandt:

În primul rând există „postul cu apă” (care este doar pentru 12 ore pe zi), care permite doar consumul de „apă naturală” , „apă purificată” și / sau „apă ionizată”. Această clarificare despre apă nu a fost în dieta ei originală, dar tehnologia moderna (de exemplu, adăugarea de clor si fluor la aprovizionarea cu apa noastra) a necesitat includerea sa. Clorul este foarte de rău pentru aceasta dieta! Clorul (din apa) provoaca daune grave, ireversibile la nutrienții ucigasi de cancer din struguri.

12 ore dintr-o zi (de obicei noaptea sau cum va este convenabil) “post cu apă”.

Nu se mănâncă nimic. Puteți bea apa de izvor/fantana pura, apă purificată sau ionizata / alcalină .

Asigurați-vă că apa nu este tratată cu clor sau fluor Încercați să beti cel puțin 1 litru de apă zilnic.

Al doilea tip de „post” este pentru restul de 12 ore într-o zi, include, apă si struguri și / sau suc de struguri (struguri zdrobiti cu tot cu pielitele strugurilor si samburii striviti).

(Sucul de) strugurii se consuma alternativ cu apa pentru a evita ameteala.

12 ore „Post cu apă și struguri (terci/suc, cu tot cu samburi si pielite). 2-4 litri ” terci de struguri.”

Divizat în cel puțin câteva porții și consumate la momente diferite pe parcursul celor 12 ore.

Necesar să se bea o mulțime de apă cam în același timp ce luați terci de struguri pentru evitarea de ameteala/greata, o problema majora cu acest regim alimentar.Precum si diarea sau constipația.

Greața poate fi cauzată de stomac sau de reacție Herxheimer sau „Herx”, care este un fenomen des intalnit atunci când un număr mare de microbi în organism sunt ucisi într-o perioadă scurtă de timp.

Atentie: NU folosiți apă DISTILATA pentru acest protocol. Nici apa cu CLOR (nici la spalarea strugurilor)!

Daca va permiteti, filtre de apa alcalina ionizatoare. Vor ajuta cu siguranta!

 

Cum actioneaza si omoara cancerul?

Postul cu apa este absolut esential pentru acest tratament!

“Postul cu apă”, are un scop important: infometeaza celulele canceroase.

Atunci când celulele obțin hrana sub forma de struguri / suc de struguri, microbii din celulele canceroase mor.

Postul de apă este folosit ca „truc”: celulele canceroase consuma primul nutrient care il gasesc.

Strugurii devin un mare „agent de transport” pentru obtinerea de ucigasi de microbi doar pentru celulele canceroase, ceea ce inseamna ca celulele canceroase „fura” aceste substante nutritive (care se dovedesc a fi otrăvitoare pentru celulele canceroase) din celulele normale!

Postul cu apa infometeaza celulele. Atunci când sucul de struguri devine disponibil, celulele canceroase se îndoapa cu zahăr din struguri sau din suc de struguri. Dar sucul de struguri contine si acel arsenal de otravituri pentru microbul de cancer.

Celulele canceroase prospera pe zahăr și sucul de struguri este practic „zahăr” pur.

Celulele canceroase mananca de 15 ori mai multa glucoza si alte zaharuri decât o celulă normala. . (in 1931 Premiul Nobel în medicină a fost acordat  Dr. Otto Warburg Heinrich pentru această descoperire)

In plus acestea mananca mult mai multe minerale și câteva alte elemente nutritive decât o celulă obișnuită.

Toate acestea fac strugurii colorati intens excepționali in lupta impotriva cancerului.

De fapt, marele secret la cura de struguri este faptul ca celulele canceroase sunt foarte ineficiente la prelucrarea glucozei și a altor zaharuri. Acest lucru înseamnă ca o dieta / cura de struguri poate obține de mult mai multe ori anumite substante anticancerigene si antimicrobiene in interiorul celulelor canceroase decat in celulele normale.

Cele mai multe tratamente alternative de cancer distribuie uniform nutrienții lor intre celulele canceroase si normale. Dar NU acest tratament.

Pentru a asigura ca pacientul primeste toate substantele nutritive criminale principale, sucul de struguri ar trebui să includă semintele zdrobite (în scopul de a obține OPC) și nutrienții din pielite / coji (pentru resveratrol).

Acest tratament nu include consumul altor alimente. Aceasta este „DIETA CANCER” in acest tratament. Atunci când celulele canceroase au acces la o mare varietate de alimente nu consumă la fel de multe substante ucigas de cancer din struguri.

Strugurii sunt alcalini, deci impiedica raspandirea cancerului prin alcalinitate si il si omoara direct!

Insa, strugurii NU conțin toti aminoacizii si se poate include spirulina / chlorella (click aici), pentru toti amino acizii esentiali.

Strugurii au un puternic efect detoxifiant, in special al ficatului.

 

Din cartea Johanna Brandt:

„Strugurii sunt, în măsura în care cunosc, cel mai puternic solvent de natura a unor depozite chimice, și în același timp, cel mai drastic eliminator. Datorita proprietatilor sale extraordinare, căile de excreție devin active în cadrul superbei cure de struguri. ” (pagina 102)

„Sigur spun că primele 7-10 zile numai de struguri ar fi necesare pentru a goli stomacul și intestinele de acumulările lor antice și în această perioadă simptome supărătoare de multe ori apar.. Natura functioneaza bine. Ea nu construieste pe un fundament putred, purificarea fiecarei parti a corpului trebuie să fie completă înainte ca tesutul nou sa poata fi construit. ”  (pagina 47)

Initial, o persoană pe cura de struguri se poate aștepta unele lucruri  “nu prea placut” mirositoare venind dintr-o mulțime de diferite părți ale corpului lor!

Este de asteptat sa apara unele reactii de detoxifiere precum mirosuri neplacute, dureri de cap (ocazional), constipatie sau diaree. Acestea indica cel mai adesea ca tratamentul functioneaza!

Pacienții cu cancer care au fost pe chimioterapie pot avea simptome chiar mai spectaculoase astfel încât acestea ar putea dori să-și petreacă câteva zile de tranzitie de la dieta lor normală. o dieta de struguri pură. Aceste zile de tranziție nu conteaza pentru protocol.

 

Despre pierderea in greutate

De asemenea, o persoană pe cura de struguri va pierde, probabil, semnificativ în greutate în timpul primelor câteva săptămâni. Nu va ingrijorati. Este normal si natural!

Dar, tot normal este ca aceasta pierdere in greutate sa inceteze, dupa cateva saptamani. Daca acest lucru nu se intampla, pierdeti masiv in greutate inexplicabil si va simtiti EXTREM DE SLABIT(a) poate fi vorba de CASEXIE (CLICK AICI) – trebuie sa stiti despre ce e vorba si cum sa preveniti.

Aproximativ 6 săptămâni dureaza acest tratament:

Primele cinci săptămâni sunt cura de struguri pura Brandt (35 de zile).

Săptămână 6 va permite si alte alimente a fi mancate (se reintroduc treptat).

Ultima din cele șase săptămâni poate fi compusa din orice alimente dintr-o dieta de cancer: nepreparate, legume crude, întregi și fructe, spirulina, chlorella, oua fierte moi, migdale, etc.! În această săptămână este conceputa pentru a vă oferi o pauză, să furnizeze proteinele necesare, să furnizeze alte elemente nutritive care nu sunt în struguri, și să dea corpului și mintii o pauză. Suplimentele, trebuie continuate în cursul acestei săptămâni.

Poate o persoană supraviețui pe struguri, și nimic altceva, pentru 35 de zile?

Asa cum spune un bun prieten: ”Mulți oameni, au supravietuit cu vin, pentru mai mult de 35 de zile.“

Un alt tratament de cancer, „Tratamentul total al cancerului Breuss” – este aproape o dieta de infometare de 42 de zile și mulți oameni au folosit cu siguranță cele din carte. Totusi, personal sunt IMPOTRIVA regimului BREUSS (clic aici pentru a citi de ce). Din motive similare, NU recomand nici cura de struguri (desi cu mult superioara in eficienta), decat daca greutatea dvs o permite (ASIGURATI-VA CA NU va duceti inspre casexie).

Exista astazi metode mult superioare si curei de struguri, metode ce ofera nutritie adecvata organismului, metode pe care sucul de struguri (consumat pe stomacul gol) le poate completa cu succes. Am descris si in carte astfel de metode.

Note: „Tratamentul total al cancerului Breuss” – este mult mai slab decat cura de struguri, cu toate acestea peste 40.000 vindecari au fost raportate, doar cu terapia Breuss. Sucurile de legume (inclusiv cele din terapia Dr. Kelley – Dr. Gerson (click aici) sunt mai slabe in combaterea cancerului decat cele din fructe intens colorate dar au avantajele lor (detalii in carte).

Sunt foarte bune insa daca nu puteti procura fructe din cele mentionate mai sus pentru consum! (exemplu: Morcov + sfecla + telina + crucifere (varza, conopida, broccoli) + patrunjel, etc.).

 

Cum să stiti cand cancerul este vindecat? Cum sa stiti daca va vindeca?

“Simtitul mai bine”  nu este cel mai bun indicator că o persoană s-a vindecat. O persoana cu acest tratament se simte mai bine atunci când celulele lor non-canceroase primesc o doza mare de nutrienti (asa cum au strugurii colorati intens) Celulele canceroase fura energie, substante nutritive si glucoza de la celule non-canceroase. Astfel, celulele non-canceroase sunt foarte slabite si „bolnave”. În cazul în care o persoană a fost pe chimioterapie, celulele lor non-canceroase pot fi, de asemenea, toxice.

Acordarea unei persoane a unei doze mari de suc de struguri va face celule non-canceroase sa „se simta bine.” Astfel, senzație de bine poate fi o modalitate foarte ineficienta să se stabilească dacă va invigeti cancerul, în special în primele câteva săptămâni si e posibil ca doar dupa primele 5 saptamani, cancerul sa nu fie total vindecat (asta in cazul in care sunt rezultate).

Astfel, o alta versiunea de cura de struguri Brandt va fi prezentata in carte.

Puteți utiliza metode ortodoxe pentru a detecta orice cancer, dar nu folositi aceste metode ortodoxe mai des decât o dată la fiecare 10 săptămâni. În cazul în care raze X sunt implicate, sau tehnici invazive, atunci nu aș folosi mai des decât o dată la 20 de săptămâni.

Scanarea P.E.T. ar trebui să fie utilizata numai atunci când ești încrezător ca cancerul a dispărut si ar trebui folosita o singură dată.

Dacă nu utilizați metode ortodoxe pentru a evalua tratamentul dumneavoastră, atunci e nevoie pentru a măsura succesul bazat pe nivelului de energie al pacientului, modul în care acesta e în măsură să se întoarcă la functiile normale, cum se simte, cum ia in greutate, etc

Cu cat mai intens si inchis colorati strugurii cu atat mai eficient e acest tratament!

Indicat tuturor (care pot) sa incerce sau sa includa acest tratament alaturi de altele!

Combinari recomandate la cura de struguri Brandt: Orice lucru care se adaugă la acest protocol trebuie să fie în așa fel încât acesta sa fie mic /putin comparativ cu terciul de struguri.

Lucruri care pot fi adaugate: Alte fructe puternic anticancerigene, dar complemantar- baza sunt strugurii:

Suplimente sub formă de praf si lichide sunt permise sub condiția ca acestea să nu adăugați prea mult.  Per total, pulberea și / sau pilulele luate trebuie să fie mai putin de 5% din total strugurilor. Aceste suplimente trebui să fie concepute pentru a construi sistemul imunitar, ucide microbii, ucide celulele canceroase și / sau să ofere un nivel ridicat de energie.(exemple in carte).

Scortisoara si turmeric pentru un plus de eficienta sunt recomandate in special pentru diabetici pentru ca incetinesc absorbtia de glucide in sange.

Argint coloidal – o substanță care ucide microbii. Argintul coloidal se amesteca cu sucul de struguri. Un microb nu poate supravietui în suc de struguri pur. Acest lucru poate explica de ce cura de struguri nu creează nici o umflare sau inflamație – nu ucide celulele canceroase ci doar microbii din ele.

Se poate combina cu alte suplimente de minerale si vitamine lichide sau sub forma de praf, superalimente pentru sanatate optima Chlorella si Spirulina (obtinandu-se toti aminoacizii necesari) precum si cu unele ceaiuri anticancerigene.

Johanna Brandt menționat în mod specific asupra cancerelor rectale ca fiind curabile cu tratamentul ei cu struguri. Ea a adaugat o clisma cu suc cu struguri la tratamentul ei. TOTI pacientii ei au fost avansati sau terminali. ( NU folositi cu chimioterapia!!

 

Sursa: Cristian Gologan (link aici)