Revoluționara metodă patentată de academicianul rus Ashot Khachatryan, care a tratat peste 50.000 de bolnavi din 11 țări, din 1993 încoace, ajunge în România, la clinica Perfect Detox din București.

Terapia de detoxifiere prin metoda profesorului rus duce la eliminarea completă a tuturor tipurilor de produse toxice acumulate în organism, cum ar fi metalele grele, paraziți și alte tipuri de produse chimice, ajutând la recapatarea unui proces digestiv corect, iar prin refacerea microflorei intestinale, la refacerea inclusiv a imunității. Dintre bolile tratate cu succes de academicianul Ashot Kharchatryan, enumerăm: disbioza, gastroduodenita, pancreatita, boala Chron, prostatita, diverse tipuri de cancere, bolile cronice ORL, oboseala cronică, psoriazis, infertilitatea, diabetul, boala Parkinson etc.

 

Tratamentul complex de curățarea organismului se face în 4 etape, folosindu-se produse medicamentoase naturiste și 5 soluții de detoxifiere și antioxidante într-un total de 78 proceduri.

1. Etapa 1 preliminară are o durata de 10-15 zile și se poate efectua în condiții casnice. Astfel, se pregătește sistemul hepato-biliar și colonul pentru curațarea organismului de toxine, începând un regim alimentar.

2. Etapa 2 – curățarea – are o durată de 6-7 zile. Procedurile se desfășoară în clinică, sub supravegherea medicului, și durează 2-3 ore/zi. Procedura implică, în primă fază, curățarea ficatului, a colecistul și a duodenul de toxine și de alte elemente daunătoare. În continuare, se detoxifiază sângele, pancreasul și chiar întregul organism. Într-un final, se stopează activitatea paraziților și se elimină procesele inflamatorii. Organismul se reface cu tot sistemul lui imunitar și organele încep să funcționeze ca la inceput.

3. Etapa 3 implică eliminarea paraziților și are o durata de 3 zile. Procedurile se desfasoară în clinică, sub supravegherea medicului, și durează 2-3 ore/zi. Metoda împlică distrugerea și eliminarea tuturor tipurilor de paraziți, inclusiv larvele și ouăle acestora. Prin urmare, se efectuează detoxifierea întregului organism.

4. Etapa 4 – reabilitare – are o durată de 3 zile, iar procedurile finale se desfasoară tot în clinica, sub supravegherea medicului, și durează 2-3 ore/zi. Astfel, se restabilește microflora intestinală, prin implantarea ei la nivelul colonului, ceea ce duce la o funcționare corectă a sistemului imunitar și digestiv, reluându-se funcțiile normale de la nivelul acestuia.

 

Tehnica de detoxifiere a ajuns și în România

Împreună cu unul dintre cei mai apreciați doctori din lume, academicianul rus de origine armeană prof. dr. Ashot Khachatryan, doctorul Astrid Cristina Sburlan (și alți asociați) a deschis, în București, una dintre cele mai moderne centre de detoxifiere din Europa Centrală și de Est. Clinica Perfect Detox Efect funcționează după revoluționara metodă patentată de profesorul rus, prin care a tratat peste 50.000 de bolnavi din 11 țări, din 1993 încoace. Metoda unică în lume se bazează pe utilizarea terapiilor cu ioni de hidrogen și se numește medicina hidrogenului. 

“Practic, tot ce folosim noi în tratament, sunt soluții terapeutice, cu diverse tipuri de pH dar îmbogățite cu ioni de hidrogen. Soluțiile, datorită numărului mare de ioni de hidrogen conținut, sunt încărcate electric negativ. Odată intrate în corp, sarcinile electric negative, reușesc să neutralizeze sarcinile electric pozitive care există în interiorul celulelor bolnave, și apoi chiar să aducă la valori electric negative interiorul celular. În aceste noi condiții create, tumorile, virusurile, bacteriile și orice alt parazit nu mai pot exista. Adică este momentul în care practic tot ce există în interiorul celular ca factor “agresiv” nu mai are condiții de dezvoltare sau existență și, respectivele dezordini intracelulare dispar încetul cu încetul. Practic noi recreem condițiile de sănătate intracelulară, iar corpul fiecarui pacient reuseste să se vindece în ritmul lui propriu. Tratamentul din clinica noastra nu se oprește aici. După curățarea corpului până la nivel celular, refacem și bariera imunitară care, după cum se știe, este reprezentată de flora bacteriană sănătoasă (de calitate) din colon. Repopularea intestinului se face cu o floră bacteriană benefică ce contine 40 de tipuri de bacterii atent selectionate de academ. prof. dr. Ashot Khachatryan (tehnica fiind patentată de profesor pe numele său) si pe care fiecare nou-născut sănătos venit pe lume pe cale naturală (nu prin cezariană) le are. Practic, introducem pe toată lungimea intestinului gros, din 10 în 10 centimetri aceste soluții de bacterii vii care, încetul cu încetul se dezvoltă și repopulează întregul colon”, explică doctorul Astrid Cristina Sburlan.

 

Conferință susținută de celebrul profesor rus, la București

Conferința despre introducerea revoluționarului tratament în romania, a avut loc în București. Evenimentul s-a adresat persoanelor care doresc să-și întrețină starea perfectă de sănătate, dar și persoanelor cu diverse patologii, precum și medicilor.

Invitatul special a fost chiar inițiatorul metodei, profesorul Ashot Khachatrian, care a prezentat direct datele despre tehnicile aplicate cât și despre pacienții care au utilizat procedurile sale de detoxificare.

“După efectuarea acestui tip de detoxificare, practicăm o repopulare a colonului cu o flora bacteriană benefică (40 de tipuri de bacterii benefice vii, selecționate și activate după metoda prof. dr. A. Khachatryan), cu rol de apărare prin dezvoltarea unei bariere imunitare. Prin echilibrarea florei intestinale, deci a întregului organism, unele afecțiuni pot chiar dispărea, după cum alte boli mai grave se pot ameliora. Aceste rezultate sunt obținute cu metodele aplicate la noi în clinică, la Perfect Detox. La baza procedeelor de detoxificare aplicate în clinica noastră stau descoperirile și invențiilor d-lui Academ. Prof. Dr. Ashot Khachatryan, un renumit medic și cercetător rus, cunoscut pe plan internațional ca membru activ al Academiei Medicale Ruse, al Academiei Europene de Științe ale Naturii și al Academiei Științifice din New York. În viitor, clinica noastră va comercializa atât suplimentele alimentare care conțin microflora bacteriană benefica, cât și diferitele tipuri de aquaspectre inventate și produse de profesorul Khachatryan”, explică dr. Astrid Sburlan, directorul Clinicii Perfect Detox.

Contacte Clinica Perfect Detox

Telefon: +40 219004 

+40 770272030 /+40 770271819

E-mail: office@perfectdetox.ro

Website:  http://www.perfectdetox.ro

Str. Șoseaua Pipera-Tunari nr. 2A, Voluntari, România